Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Citroen márkakereskedések - Budapest képes leírás - Citroen.tlap.hu
részletek »

Citroen márkakereskedések - Budapest - Citroen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: citroen.tlap.hu » Citroen márkakereskedések - Budapest
Keresés
Találatok száma - 4 db
Citroen Őrmező

Citroen Őrmező

Ma már több telephelyen is várja a Citroen autók és hanongépjárművek iránt érdeklődőket a Citroen Őrmező . Budapesten a 11. kerületben és Tatabányán is van Citroen márkaszerviz és autókereskedés. Mindkét helyen a Citroen autók teljes modell választékát találja meg. Tesztvezetésre is lehet jelentkezni.

Citroen Pásztor Budapest, Veresegyház

Citroen Pásztor Budapest, Veresegyház

A Citroën Hungária által 1994-ben elindított márkakereskedői hálózat kiépítésébe 1995 júliusában csatlakozott a vállalkozásunk. Ekkor bővült a XVI. kerület Iskola utcában működő szervizünk egy új épülettel, melyben helyet kapott egy autószerelő-műhely, egy karosszéria-műhely, egy autóvillamossági-műhely, és így már a régi épülettel együtt 10 szerelőálláson folyhatott a gépkocsik javítása. Helyet kapott még az épületben egy új ügyfélváró és egy Citoren szalon, mely négy gépjármű bemutatására volt alkalmas. Már ekkor Magyarország egyik legnagyobb ügyfélkörével rendelkező szervize voltunk a Citroën-nek. 1997-ben Citroën Veresegyház néven megnyitottuk második Citroen szalonunkat, mely 1999-ben egy márkaszervizzel bővült. 2001 októberétől az eredeti helyén, de egy teljesen új objektumban a legmodernebb szerviz-berendezésekkel és számítástechnikai eszközökkel felszerelve folytatta munkáját a Citroën Veresegyház csapata. Napjainkban régiójának kiemelkedő és meghatározó márkakereskedéseként áll az ügyfeleink szolgálatára. Címek: 1154 Budapest, Szentmihályi út 152-154. 1173 Budapest, Pesti út 2. 2112 Veresegyház, Szadai út 8.

Citroen Wallis Budapest

Citroen Wallis Budapest

Budapesten a 4. kerületben és a 10. kerületben is szervizzel és márkakereskedéssel várja az érdeklődőket és a Citroen tulajdonosokat a Citroen Wallis. Tesztvezetésre is lehet jeletkezni. A teljes személygépkocsi és haszongépjármű választéka elérhető a Citroennek.

Citroen Wendom Budapest

Citroen Wendom Budapest

Mint a CITROËN gyár Hivatalos Márkakereskedése és Szervize, teljeskörű szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleinket: A Citroën paletta teljes típusválasztéka (a C1-tól a JUMPER-ig) megvásárolható, illetve raktárkészletről átvehető, valamint egyedi igények szerint gépkocsik megrendelhetők. Több gépkocsival rendelkező vagy több gépkocsit vásárolni szándékozó cégeknek szóló ajánlatunkban a Citroën Hungária flottapolitikáját tudjuk érvényesíteni, így ajánlati áraink egy nagy mértékű flottakedvezményt tartalmaznak. Az új autók könnyebb elérhetőségét biztosítják azok a lízing- és részletfizetési konstrukciók és különböző kedvezményeink (orvosi kedvezmény, rendőri kedvezmény, taxis kedvezmény), melyeket partnercégeinkkel közösen dolgoztunk ki. Mindezek a pénzügyi lehetőségek természetesen az Önök rendelkezésére állnak, szalonjainkban megtekinthetők. Cím: Bp., III.ker Bécsi út 178. és Bp., IX. ker Könyves K. krt. 22.

Tuti menü