Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Citroen márkakereskedések - Budapest képes leírás - Citroen.tlap.hu
részletek »

Citroen márkakereskedések - Budapest - Citroen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: citroen.tlap.hu » Citroen márkakereskedések - Budapest
Keresés
Találatok száma - 7 db
Citroen M5 Center - Budapest

Citroen M5 Center - Budapest

Kispest szélén, az M5 autópálya bevezető szakaszán található a Citroen M5 Center. A Citroen cég alapítójáról André Citroën -ről elnevezett utcában van. A Citroen teljes modell választékával várja a márkakereskedés és a szerviz a vásárlókat és az érdeklődőket. Teszt vezetésre is lehet jelentkezni.

Citroen Őrmező

Citroen Őrmező

Ma már több telephelyen is várja a Citroen autók és hanongépjárművek iránt érdeklődőket a Citroen Őrmező . Budapesten a 11. kerületben és Tatabányán is van Citroen márkaszerviz és autókereskedés. Mindkét helyen a Citroen autók teljes modell választékát találja meg. Tesztvezetésre is lehet jelentkezni.

Citroen Pásztor Budapest, Veresegyház

Citroen Pásztor Budapest, Veresegyház

A Citroën Hungária által 1994-ben elindított márkakereskedői hálózat kiépítésébe 1995 júliusában csatlakozott a vállalkozásunk. Ekkor bővült a XVI. kerület Iskola utcában működő szervizünk egy új épülettel, melyben helyet kapott egy autószerelő-műhely, egy karosszéria-műhely, egy autóvillamossági-műhely, és így már a régi épülettel együtt 10 szerelőálláson folyhatott a gépkocsik javítása. Helyet kapott még az épületben egy új ügyfélváró és egy Citoren szalon, mely négy gépjármű bemutatására volt alkalmas. Már ekkor Magyarország egyik legnagyobb ügyfélkörével rendelkező szervize voltunk a Citroën-nek. 1997-ben Citroën Veresegyház néven megnyitottuk második Citroen szalonunkat, mely 1999-ben egy márkaszervizzel bővült. 2001 októberétől az eredeti helyén, de egy teljesen új objektumban a legmodernebb szerviz-berendezésekkel és számítástechnikai eszközökkel felszerelve folytatta munkáját a Citroën Veresegyház csapata. Napjainkban régiójának kiemelkedő és meghatározó márkakereskedéseként áll az ügyfeleink szolgálatára. Címek: 1154 Budapest, Szentmihályi út 152-154. 1173 Budapest, Pesti út 2. 2112 Veresegyház, Szadai út 8.

Citroen Sipos KFT.

Citroen Sipos KFT.

Szeretne egy szép új autót vásárolni, amelybe többféle nagyobb méretű tárgyat is bepakolhat? Akkor érdemes egy Citroen Berlingo mellett letennie a voksát, amely a kompakt méreteinek köszönhetően teherautónyi csomagtérrel rendelkezik. A Citroen Sipos KFT. többféle Citroen márkával ellátott autót forgalmaz, amelyek minősége kifogástalan. A Citroen Sipos KFT. járművei megbízhatóak és színvonalasak. Ahhoz, hogy a családja számára megfelelő autót választhasson, érdemes szem előtt tartania a gépjármű paramétereit, minőségét, ár/érték arányát.

Citroen Wallis Budapest

Citroen Wallis Budapest

Budapesten a 4. kerületben és a 10. kerületben is szervizzel és márkakereskedéssel várja az érdeklődőket és a Citroen tulajdonosokat a Citroen Wallis. Tesztvezetésre is lehet jeletkezni. A teljes személygépkocsi és haszongépjármű választéka elérhető a Citroennek.

Hirdetés
Citroen Wendom Budapest

Citroen Wendom Budapest

Mint a CITROËN gyár Hivatalos Márkakereskedése és Szervize, teljeskörű szolgáltatásokkal várjuk Ügyfeleinket: A Citroën paletta teljes típusválasztéka (a C1-tól a JUMPER-ig) megvásárolható, illetve raktárkészletről átvehető, valamint egyedi igények szerint gépkocsik megrendelhetők. Több gépkocsival rendelkező vagy több gépkocsit vásárolni szándékozó cégeknek szóló ajánlatunkban a Citroën Hungária flottapolitikáját tudjuk érvényesíteni, így ajánlati áraink egy nagy mértékű flottakedvezményt tartalmaznak. Az új autók könnyebb elérhetőségét biztosítják azok a lízing- és részletfizetési konstrukciók és különböző kedvezményeink (orvosi kedvezmény, rendőri kedvezmény, taxis kedvezmény), melyeket partnercégeinkkel közösen dolgoztunk ki. Mindezek a pénzügyi lehetőségek természetesen az Önök rendelkezésére állnak, szalonjainkban megtekinthetők. Cím: Bp., III.ker Bécsi út 178. és Bp., IX. ker Könyves K. krt. 22.

Citroën 2c Autó Zugló

Citroën 2c Autó Zugló

Zuglóban a Deés u. 1. szám alatt lévő Citroen márkakereskedésében várja a vásárlókat és az érdeklődőket a 2c Autó Kft. . Tesztvezetésre is lehet jelentkezni a Citroen összes modelljére. A Citroen autó tulajdonosokat szakszervizük várja, ahol garanciális és garancián túli javitásokat is végeznek.

Tuti menü